Lietuvoje jau pasirodė "Hydro Texaco" reklaminis vaizdo klipas, kuris Estijoje užrūstino šios bendrovės konkurentus, įžvelgusius reklamoje įžeidžiantį kontekstą. Reklaminiame klipe iš "Hydro Texaco" degalinės išvažiuoja benzinvežiai su užrašais "Staroil" ir "Shnell", kurie pateikiami degalų prekybos bendrovių "Statoil" ir "Shell" prekės ženklų logotipuose.

Balsas už kadro sako, kad degalai "Uno-X" yra tokie pigūs, kad juos ten kartais perka net konkurentai.

Bendrovės "Shell" atstovė ryšiams su visuomene Vaida Žilinskaitė BNS sakė, kad pradėtas rodyti vaizdo klipas yra traktuojamas kaip neprofesionali ir nesąžininga reklama.

"Dėl šios reklamos dabar mes aiškinamės su teisininkais. Jei paaiškės, kad buvo pažeisti įstatymai, ketiname kreiptis į valdžios institucijas", sakė V. Žilinskaitė.

Bendrovės "Lietuva Statoil" rinkodaros direktorė Ana Dambrauskienė BNS atsisakė tai komentuoti, motyvuodama, kad įmonė jau ruošia pranešimą spaudai.

"Hydro Texaco" padalinio Estijoje atstovai teigė, kad naujoji reklama nepažeidžia įstatymų ir neprieštarauja reklamos tradicijoms. Reklaminį klipą ketinama rodyti ir Latvijoje.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją