Nuo šių metų lapkričio 1 dienos nustatytas naujas piko ir ne piko laikas. Anksčiau piko valandos buvo visomis dienomis nuo 8 iki 20 valandos. Pasirašius naują sutartį su "Tele 2", savaitgaliais ir švenčių dienomis skambinant iš fiksuoto "Lietuvos telekomo" tinklo pokalbiams bus taikomas ne piko valandų pokalbių tarifas.

Pokalbio minutės kaina savaitgaliais ir švenčių dienomis sumažėjo 48 proc. - nuo 1,8 iki 0,93 lito su PVM, pranešama "Lietuvos telekomo" pirmadienį išplatintame pranešime spaudai.

Anot "Lietuvos telekomo" generalinio direktoriaus Tapio Paarma (Tapijaus Parmos), abi šalys puikiai suprato būtinybę mažinti telefono pokalbių tarifus, skambinant iš fiksuoto į mobiliojo ryšio tinklą.

"Tele 2" generalinis direktoriaus Carlas Magnusas Stenbergas (Karlas Magnusas Stenbergas) sakė, kad sutartis su "Lietuvos telekomu" leis klientams būti "mobiliems" bet kuriuo metu. A not C. M. Stenbergo, "Tele 2" visada siūlys savo paslaugas mažiausiomis kainomis šalies rinkoje.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją