Apie šį darbo skelbimą DELFI sužinojo iš savo skaitytojo Vytauto. „Negaliu nepasidalinti įdomiu darbo skelbimu. Nenuostabu, kad arba įmonė neranda darbuotojo, nes kelia sveiku protu nesuvokiamus reikalavimus su įdomiais privalumais ir „puikų atlyginimą“, ir galimybę siūlomą atlyginimą „pasikelti“ dirbant 0,05 etato valytoju, dirbant viršininko pavaduotojo darbą“, – laiške rašo jis.

Darbo skelbime nurodoma, kad siūlomas pareigos yra 0,65 etato, dirbant penkias darbo dienas per savaitę (nuo antradienio iki šeštadienio). Be to, darbo sutartis terminuota iki 2017 metų vasario 19 dienos.

„Galimi papildomi valytojo (0,05 etato) ir laiškininko darbai“, – rašoma skelbime.

Siūlomas atlyginimas „į rankas“ – nuo 260 eurų per mėnesį.

Iš potencialių kandidatų reikalaujama aukštesniojo arba aukštojo išsilavinimo, puikių darbo kompiuteriu įgūdžių, orientacijos į rezultatus, tikslo siekimo, vairuotojo pažymėjimo bei automobilio ir t.t.

Įmonė siūlo: visas socialines garantijas, laiku mokamą atlyginimą, už papildomus darbus mokama papildomai bei mokami priedai už darbo kokybę, rezultatus.

Dirbtų tik po kelias valandas per dieną

„Lietuvos pašto“ Šiaulių regiono vadovas Vaidas Rutkauskas DELFI paaiškino, kad pagal šį darbo skelbimą, ieškomas pavaduojantis pašto viršininkas Šiaulių rajone, t.y. darbuotojas, kuris pavaduotų atostogaujančius ar sergančius Šiaulių rajono paštų viršininkus.

„Ieškomas darbuotojas dirbs nedideliuose kaimo pašteliuose, kurie dirba vos po 2–4 val. per dieną. Juose darbo krūvis mažas, todėl ir pašto viršininkai dirba ne visu etatu“, – teigė jis.

V. Rutkauskas sakė, kad kadangi kaimiškose gyvenvietėse teritorijos, kurias reikia aptarnauti laiškininkams, nėra didelės, dažnai nedidelių kaimų paštų viršininkai kartu papildomai dirba ir laiškininko, ir valytojo darbus, kas leidžia pasididinti darbo krūvį, pagal kurį skaičiuojamas atlyginimas.

„Lietuvos pašto“ darbuotojams atlyginimai yra paskaičiuojami atsižvelgiant į darbo krūvį bei dirbamas valandas“, – nurodė jis.

V. Rutkauskas taip pat atkreipė dėmesį, kad paštų darbuotojams yra papildomai mokamas kintamasis darbo užmokestis už darbo kokybę bei rezultatinis priedas, kuris skaičiuojamas pagal apyvartą už prekių, spaudos prenumeratos leidinių pardavimus.

Taigi, prie darbo užmokesčio paštų darbuotojai gauna priedus už savo darbo rezultatus, kurie, atsižvelgiant į jų asmeninį indėlį, gali siekti iki 50 proc. ir daugiau darbo užmokesčio dydžio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (109)