Naujų „Senukų“ parduotuvių durys pirkėjams turėtų atverti per pusmetį. Sostinės „Nordika“ prekybos slėnyje planuojama atidaryti 17 tūkst. kv. metrų ploto parduotuvę, kuri atsieis beveik 4,5 mln. eurų investicijų.

Viename didžiausių prekybos centrų bendrovė sukurs ir daugiau nei 200 naujų darbo vietų. Tai bus trečioji tinklo parduotuvė Vilniuje. Dar viena, tik mažesnė parduotuvė pirkėjus pakvies Biržuose, šiame mieste tai bus pirmoji „Senukų“ parduotuvė.

Joje bus renkamas 30-ies darbuotojų kolektyvas. Prekybos tinklo personalo direktorė Žaneta Venskavičienė sako, kad aktyvi darbuotojų paieška bus vykdoma nuo vasario, tačiau jau dabar Biržuose žmonės pradėjo domėtis galimybe įsidarbinti naujame prekybos centre.'

„Panaši situacija buvo ir kai atidarinėjome parduotuvę Šiauliuose prieš 2 metus, kur mūsų tinklo atėjimo buvo laukiama ir vos paskelbus apie planus, šiauliečiai patys suskubo klausti apie galimybes įsidarbinti. Biržuose iš lūpų į lūpas informacija apie naują parduotuvę pasklido greitai, tad dar nepaskelbus atrankos, turime nemažai žmonių, norinčių tapti mūsų komandos dalimi, gyvenimo aprašymų“, - pranešime spaudai pasakoja „Senukų“ personalo direktorė.

UAB „Senukų prekybos centras“ Lietuvoje valdo 83 „Senukų“ ir „Statybų duonos“ parduotuves, elektroninę parduotuvę. Bendrovėje dirba per 3,5 tūkst. darbuotojų. Per mėnesį parduotuves visoje šalyje aplanko per 1 mln. pirkėjų. UAB „Senukų prekybos centras“ apyvarta Lietuvoje užpernai pasiekė 312,6 mln. eurų (be PVM) – 19,1 proc. daugiau nei 2013 metais (262,4 mln. eurų).

DELFI primena, kad prekybos tinklai nuolat ieško darbuotojų, o kai kurie net siūlo premijas esamiems už naujų darbuotojų atvedimą.

Lietuvos darbo biržos duomenimis, 2015 metais paklausa ypač išaugo finansinių ir draudimo paslaugų padalinių vadovams, akušerijos specialistams, medicinos ir patologijos laboratorijų technikams, cheminio apdorojimo įrenginių valdymo operatoriams, viešbučių registratoriams ir vyresniesiems parduotuvių darbuotojams.

Daugiausiai darbo pasiūlymų pernai pateikė didmenine ir mažmenine prekyba, apdirbamąja gamyba, statyba ir transportu užsiimančios įmonės.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (47)