Rusų milijardierius, kurio pavardė neskelbiama, per privatų renginį, kurį surengė „Vashi Dominguez Fine Jewellery Salon Prive“, paklojo milžinišką sumą už dešimtį „Magnum“ (1,5 l talpos) butelių „Luxor“ šampano ir juvelyrines brangenybes, tokias kaip apyrankės su deimantais ir „Art Deco Asscher“ vėrinys, pasakojo liudininkas.

Milijardierius vos per tris valandas apmokėjo milžinišką sąskaitą – daugiau nei du milijonus svarų (apie 3 mln. dolerių , arba per 8 mln. litų) sumą.

Rusų verslininkas, kurio pavardė neskelbiama, visą šią sumą paklojo prabangiam šampanui ir juvelyriniams dirbiniams privačiame Londono naktiniame klube.

Vien sąskaita už jo užsisakytus „Luxor“ šampano butelius siekė iki 20 000 svarų (apie 88 tūkst. litų). Bet bendra jo išleista suma buvo tokia milžiniška, jog „Playboy Club Salvatore“ baro personalas nepateikė jam sąskaitos už tą vakarą išgertus gėrimus.

Ir vis dėlto didysis švaistūnas – liudininkų pasakojimais, maždaug keturiasdešimties metų amžiaus, - vis tiek paklojo pritrenkiančią sumą: 2 042 520 svarų (8 997 210 litų).

Juvelyras Vashis Dominguezas per šį reto masto renginį pardavė įspūdingą kiekį savo gaminių, daugiausia jų įsigijo minėtasis milijardierius.

Už „Art Deco Asscher“ vėrinį buvo paklota septynženklė suma, 980 000 svarų (4,13 mln.litų), už vieną apyrankę su deimantais – 356 000 svarų (1,5 mln. litų), už kitą tokią pat apyrankę – 109 500 svarų (482 342 litų).

Be to, rusų verslininkas sumokėjo dar 145 000 svarų (638,718 litų) už apyrankę su vaiskiuoju smaragdu ir 111 600 svarų (491,593 litus) už porą 14 karatų auksu dengtų lašo formos auskarų.

Be to, milijardieriui, iššvaisčiusiam neįtikėtiną sumą „Vashi Dominguez Fine Jewellry Salon Prive“ gaminiams, buvo pateikta įspūdinga pridėtinės vertės (PVM) sąskaita, 340 420 svarų (1,4 mln. litų)

Kai rusų turtuolis vakarui besibaigiant atėjo susimokėti sąskaitos, juvelyras V. Dominguezas prisiėmė apmokėti sąskaitą už dešimt butelių „Magnum“ talpos „Luxor“ šampano su 14 karatų aukso drožlėmis.

Prabangiame renginyje modeliai demonstravo milijonų svarų kainuojančius juvelyrinius gaminius garsiems svečiams, - vienas iš svečių į vakarėlį atvyko 1,4 mln. svarų (6,1 mln. litų) vertės „Pagani Huayra“ sportiniu automobiliu.

„Salėje buvo apie 40 turtingiausių Londono vyrų, ir vis dėlto salė net nuščiuvo iš nuostabos, kai vienas iš jų išleido per du milijonus svarų mažiau nei per tris valandas, - pasakojo vienas iš liudininkų. – Tai buvo vienas prabangiausių renginių, kuriame teko būti, visi svečiai buvo milijardieriai, ne milijonieriai ar multimilijonieriai - svečiai buvo turtingiausio Londono elito elitas“.

Pasak vieno šaltino, ten buvo kelios arabų karališkosios šeimos, keletas rusų ir itin turtingų europiečių. Tarp svečių buvo tiek pat asmeninių sargybinių, kiek pačių svečių".

Tarp svečių sukiojosi daugybė modelių, o kai gėrimai ėmė lietis per kraštus, nesunku buvo nuspėti, kad bet kurią akimirką vienas iš turtuolių paklos įspūdingą septynženklę sumą. Kai pirkimo sandoris buvo sudarytas, viskas buvo atlikta labai tyliai, be jokios pompastikos", - pasakojo vienas liudininkas.

„Rusas tiesiog gestu parodė savo asmeniniam padėjėjui, kad norėtų šio vėrinio ir apyrankės, kuriuos demonstravo viena iš įspūdingiausių modelių, ir sandoris akimirksniu buvo sudarytas“.

Susisiekus su vienu iš Vashi'o Dominguezo atstovų, šis atsakė: „Mūsų „Salon Prive“ renginys „Playboy“ klube buvo neįtikėtinai sėkmingas ir džiugus, bet vadovaudamiesi savo bendrovės strategija mes nekomentuojame savo klientų tapatybės“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (360)