Nuo šių metų rugpjūčio pirmos dienos „Ikea“ parduotuvėje Vilniuje darbo laikas ilginamas viena valanda darbo dienomis – iki 21 val.

Parduotuvė aiškina, kad pokyčius lėmė pirkėjų prašymai.

„Darbo dienomis, vakare, sulaukiame didelio lankytojo srauto. Dažnam, atvažiavusiam po darbų, pritrūksta laiko patogiai, neskubant apsipirkti, tad nusprendėme, kad papildoma valanda vilniečiams ir miesto svečiams padės išvengti skubėjimo ir bent šiek tiek sulėtinti gyvenimo tempą. Visada siekiame suteikti lankytojams kuo daugiau patogumo ir prisitaikyti prie jų poreikių“, – apie sprendimą pasakojo „Ikea“ parduotuvės vadovas Marius Martinaitis.

Darbo dienomis lankytojai laukiami nuo 10 val. iki 21 val. Savaitgaliais, kaip ir iki šiol,  parduotuvė dirbs nuo 10 val. iki 20 val.

Kasdien, išskyrus savaitgalius, valanda ilginamas ir joje veikiančio restorano darbo laikas (9.30–20.30).

O nuo rugpjūčio 5-osios praalkę parduotuvės lankytojai čia galės pavakarieniauti, išsirinkę patiekalus iš specialiai sudaryto vakarienės meniu (nuo 17 val.).

Vaikų žaidimų kambarys darbo dienomis taip pat veiks viena valanda ilgiau, iki 21 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (74)