Vienos labai geros, kitos turi trūkumų, tačiau visos jos skirtos tam, kad mūsų kasdienybė taptų kuo lengvesnė ir paprastesnė. Jomis naudojantis galima sutaupyti ne tik laiko, bet ir pinigų. Bet kuri yra geriausia?

Pinigų karta“ kartu su Europos Komisijos atstovybe Lietuvoje nori išrinkti tą vieną geriausią elektroninę paslaugą, į kurią kiti norėtų ne tik lygiuotis, bet ir ją pralenkti. Taigi, duodame žemą startą ir pradedame „Geriausios elektroninės paslaugos“ rinkimus.

Iš ko rinksime?

Rinkimuose gali dalyvauti tiek verslo įmonių siūlomos, tiek viešojo sektoriaus sukurtos elektroninės paslaugos. Viešasis transportas, registracijos pas gydytojus, konsultacijos internetu, elektroninės parduotuvės, įvairūs apmokėjimai ir visa kita, ką galima atlikti neišeinant iš namų ar biuro. Paslaugas gali siūlyti jų kūrėjai arba vartotojai, kurie jas jau yra išbandę.

Kaip rinksime?

Visos elektroninės paslaugos bus suskirstytos į verslo ir viešąsias, o tada jas atiduosime DELFI portalo skaitytojų teismui. Penkios kiekvienoje kategorijoje daugiausiai balsų surinkusios paslaugos bus atiduotos „Pinigų kartos“ komandos bandymams bei komisijos analizei. Daugiausiai balsų surinkusi paslauga bus pripažinta geriausia metų elektronine paslauga.


Jei patys sukūrėte arba esate išbandę puikia elektroninę paslaugą, kurią norėtumėte rekomenduoti kiekvienam sutiktam žmogui, siūlykite ją čia. Jūsų pasiūlymų lauksime iki spalio 23 d.