Portalas DELFI jau skelbė, kad piktų žodžių grožio ir kosmetikos priemonėmis pardavinėjantis prekybos tinklas susilaukė po to, kai Jaunuolių dienos centro direktorė papasakojo, kaip į centrą sugrįžusius du protinę negalią turinčius auklėtinius teko ilgai raminti, nes šie pasakojo, kad buvo išvaryti pardavėjos iš „KristiAnos“ parduotuvės.

Parduotuves valdantis verslininkas B. Gudelis portalui DELFI teigė, kad su situacija yra susipažinęs ir iš tiesų pardavėja nenorėjo nieko blogo.

„Pats su mergaite kalbėjau. Darbuotoja pagalvojo, kad tie žmonės yra narkomanai, o ne klientai. O kita darbuotoja atpažino, kad tai klientai ir viskas buvo tvarkoje, net atsiprašė iš karto“, pasakojo pats su darbuotoja kalbėjęs verslininkas.

Verslininkas teigė, kad šia istorija norima įgelti „KristiAnai“: „Aš nežinau, kiek per dieną yra iš parduotuvių išmetama vagių, kiek jų pagaunama. Kodėl niekas neklausia, kiek mes vagių pagavome vakar ir kiek darbuotojų nukentėjo nuo vagių, kai jie net mušasi“.

Pasak B. Gudelio, darbuotoja, kuri protinę negalią turinčius asmenis palaikė vagimis, šio prekės ženklo tinkle dirba jau dvylika metų.

„Darbuotoja labai jaudinasi dėl situacijos: ne tiek dėl viešumoje išėjusios istorijos, o dėl paties žmogaus. Suprantu, jei ji priešintųsi, o ji tikrai gailisi“, pridėjo pašnekovas.

B. Gudelis prisipažino, kad vagystės ar su blogais kėslais į parduotuvę ateinantys gyventojai – labai didelė prekybos tinklo problema, ypač mažesniuose miestuose.

„Vagystės yra labai didelė ir masinė problema. Niekas į tai nereaguoja ir nieko nedaro. Pagauname patys vagis, už trijų dienų jie vėl laisvėje“, teigė verslininkas.

Kartu jis pridėjo, kad piktavališki žmonės prisigalvoja įvairiausių būdų, kaip apgauti brangesnes prekes pardavinėjančius prekybos tinklus.

Pavyzdžiui, nusiperka kažkur kitur padirbtus kvepalus, juos atneša į parduotuvę ir nori grąžinti, sakydami, kad gavo dovanų, užtat neturi kasos kvito.

„Būna, kad ir vagys paima prekę, stumia pardavėją ir bėga“, nemalonius nutikimus parduotuvėse iliustravo pašnekovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1329)