„Šeštadienį ryte „Prismoje“ pirkome „Kietaviškių“ bulvių. Kaina aiškiai buvo nurodyta: už 2 kg - 1,59 Lt. Svėrimo kodo nėra, nes bulvės fasuotos. Kasoje mums paskaičiavo po 2,39 Lt. Pastebėjome, perspėjome - pasirodo kasininkės popieriuke, iš kurio ji muša kodą, ne toks „Kietaviškių“ bulvių kodas. Pataisė savo klaidą, sumokėjome kiek priklauso. Bulvės pasirodė neblogos, todėl sekmadienį nuvažiavome vėl jų pirkti. Ir vėl tas pats - muša po 2,39 Lt. Kasininkė pakvietė vyresniąją, toji sako, kad niekas nesiskundė dėl bulvių kainos, o mes - pirmi klaidą pastebėję klientai. Matyt, kiti žmonės nepastebi, o mes pastebėjome. Tai kaip čia yra? Juk kainos salėje nurodytos šiaip sau“, - piktinasi skaitytoja Elena.

Ji teigia, jog bendrovei nusiuntė atsiliepimą apie patirtą atsitikimą, nurodė savo telefoną, tačiau iš bendrovės skambučio nesulaukė.

„Apgailestaujame, kad pirkėjas susidūrė su tokia situacija. Įsigilinus į šį atvejį, norime informuoti, kad parduotuvėje yra dviejų rūšių bulvių - vienos didelės, kitos mažos. Jų kaina yra atitinkamai 2,39 Lt, kai jos fasuotos maišeliuose, ir 1,59 Lt, kai fasuotos tinklelyje. Parduotuvės personalas dar kartą patikrino visus kodus ir jokių neatitikimų nerado. Galbūt pirkėjas sumaišė prekių kodus arba prekės lipdukas su kodu atsitiktinai persiklijavo ant prekės su skirtinga kaina. Atsiprašome už nepatogumus, ateityje bandysime panašių atvejų išvengti“, - dėsto „Prisma“ komentare.

Skaitytoja Elena svarsto, kad greičiausiai neatitikimas buvo tarp kasininkėms išduotų kodų ir kainų daržovių skyriuje, nes jai antrą kartą jai perkant bulves, pirkėja teigia mačiusi kaip ir kita kasininkė pasitaisė skaičių turimose daržovių koduose.

„Sekmadienį vyresnioji liepė kasininkei popieriuje pasitaisyti kodo paskutinį skaičių, ji pasitaisė ir mums bulves paskaičiavo pagal kainą, kuri buvo daržovių skyriuje. Matyt, kasininkėms davė vieną kodą, o daržovių skyriuje pakabino kitą kainą“, - mano pirkėja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (166)