Kaip nurodo įstaigai, juo tapo „Paroc“ finansinių paslaugų centro direktorius Mikaelis Ljungbergas.

„Daugybė investuotojų yra akcentavę savo teigiamą patirtį dirbant su „Investuok Lietuvoje“. „Paroc“ – taip pat vienas iš jų. Savo veiklą Lietuvoje pradėjome 1993 m., 1996 m. įsteigėme gamybinį padalinį, tačiau nusprendę čia kurti ir Finansinių paslaugų centrą daug bendradarbiavome su „Investuok Lietuvoje“ atstovais ir turėjome progą įsitikinti komandos profesionalumu. Todėl vertinu man parodytą pasitikėjimą ir tikiuosi savo siūlymais prisidėti prie to, kad Lietuva taptų vis patrauklesne investuotojams bei produktyviai dirbti su kitais valdybos nariais“, ‒ teigia M. Ljungbergas.

VšĮ „Investuok Lietuvoje“ valdyba – kolegialus valdymo organas, teikiantis siūlymus dėl agentūros veiklos, investicijų pritraukimo strategijos, veiklos planų ir rezultatų.
Remiantis VšĮ „Investuok Lietuvoje“ įstatais, valdybos nariai skiriami ketverių metų kadencijai arba iki naujo įstaigos dalininko priėmimo. Valdybos pirmininkas renkamas valdybos narių balsavimu.

Valdybą sudaro dešimt narių – du Ūkio ministerijos atstovai, vienas Užsienio reikalų ministerijos atstovas bei septyni agentūros dalininkų pasiūlyti nariai. Šiuo metu didžioji dalis jų – užsienio investuotojai: įmonių „Citco Vilnius“, SEB, DnB, „Western Union Processing Lithuania“ ir „Baltik vairas“ atstovai. Už darbą valdyboje jos nariams nėra atlyginama.

M. Ljungbergas Lietuvoje gyvena nuo 1995 metų. Iki 2012 m. jis dirbo finansų direktoriumi gamybiniame „Paroc“ padalinyje, nuo 2012 m. ‒ Vilniuje įsikūrusio „Paroc“ finansinių paslaugų centro direktoriumi. Iki šiol jis taip pat buvo VšĮ „Investuok Lietuvoje“ valdybos narys. Išrinktas valdybos pirmininku M. Ljunbergas vadovaus valdybos posėdžiams bei bus atsakingas už jų sušaukimą bent kartą per ketvirtį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)