Pateikus visus reikalingus duomenis, santuokos nutraukimui reikalingi dokumentai paruošiami per 24 valandas, o klientui telieka juos išsiųsti į teismą.

"Norėjome pagelbėti žmonėms, todėl sukūrėme paslaugą, kuri leidžia žmogui gauti su skyrybomis susijusius dokumentus, nepakylant nuo sofutės. Ir mes siūlome kokybiškus, individualius besiskiriančiųjų poreikius atitinkančius  skyrybų dokumentus.  Per pirmą veiklos mėnesį sulaukėme daugiau nei 100 klientų. Skiruosi.lt per šiuos metus planuoja išskirti daugiau nei 2000 porų " - sako skiriuosi.lt idėjos autorė Justina Kučinskė.

Tinklalapyje nurodoma, kad paslaugų kainą – nuo 75 eurų. Kiekvienam klientui dokumentai rengiami individualiai, teisininkai žmones konsultuoja, pateikia jiems aktualias rekomendacijas, paaiškina vieno ar kito veiksmo galimas pasekmes, bei alternatyvas.

Pasak projekto iniciatorių, skyrybos internetu yra ypač naudingos tiems, kuriems svarbus konfidencialumas, nes su klientais yra bendraujama internetu arba telefonu. Skiriuosi.lt pagelbės skyrybų procese ir tiems, kurie gyvena užsienyje ir neturi galimybės grįžti į Lietuvą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)