"Vilniaus prekybos" valdybos nariais patvirtinti du nauji nariai - Aurelijus Burda ir Oksana Kostogriz. Valdyboje ir toliau dirbs Petras Jašinskas.

Šiuo metu A. Burda yra bendrovės UAB "NVP projektai" valdybos pirmininkas, vadovauja bendrovėms "VP Investment", "AKSO" ir "AKSO Fund", yra bendrovės "AKSO" valdybos narys. O. Kostogriz yra UAB "Vilniaus prekyba" teisės vadovė ir Lenkijos bendrovės "Euro-Apteka" valdybos narė.

Nuo 2016 m. liepos 8 d. "Vilniaus prekybos" valdybą sudaro keturi nariai - R. Kižienė, P. Jašinskas, A. Burda ir O. Kostogriz.

Iki šiol "Vilniaus prekybos" valdybai vadovavusi Jolanta Bivainytė ir vienas iš "Vilniaus prekybos" verslo įkūrėjų investuotojas Ignas Staškevičius bendrovės "Vilniaus prekyba" valdyme nebedalyvaus.

J. Bivainytė tapo pagrindinio "Vilniaus prekybos" investuotojo Nerijaus Numavičiaus šeimos biuro (TALKA LT, UAB) vadove. Ši bendrovė rūpinsis N. Numavičiaus ir jo šeimos interesais, teikdama jam paslaugas ir būdama atsakinga už informacijos gavimą bei pateikimą, susijusį su jo asmeniniu turtu, paveldėjimu ir mokesčių deklaravimu. Buvęs valdybos narys ir vienas iš "Vilniaus prekybos" verslo įkūrėjų investuotojas I. Staškevičius ketina atsidėti verslo konsultacijoms.

"Vilniaus prekyba" per antrines įmones - uždarąsias akcines bendroves "Maxima grupė", "Euroapotheca", "Ermitažas" ir "Akropolis group" - valdo prekybos centrų ir vaistinių tinklus bei nekilnojamojo turto projektų vystymo ir nuomos paslaugų įmones Baltijos šalyse, Lenkijoje, Bulgarijoje ir Ukrainoje.

"Vilniaus prekyba" yra ir konsultacinis ekspertinis grupės įmonių centras, kaupiantis, apibendrinantis ir grupės įmonėms skleidžiantis geriausią praktiką, patirtį ir žinias verslo, finansų valdymo, mokesčių, teisės, komercijos ir ekonomikos srityse. Bendrovė yra atsakinga už grupės įmonių veiklos analizę ir kontrolę, šių įmonių veiklos gairių ir strateginių veiklos krypčių nustatymą, veiklos koordinavimą bei grupės įmonių atstovavimą. "Vilniaus prekybos" kontroliuojamose įmonėse dirba per 35 tūkst. darbuotojų.