Pitsburge, JAV Pensilvanijos valstijoje esantis namas tapo filmo savo aukas namuose laikiusio, vabzdžius auginusio ir kaukę iš žmogaus odos pasisiuvusio psichopato veiksmo vieta.

Kaip praneša „The Telegraph“, karalienės Viktorijos stiliaus trijų aukštų, keturių miegamųjų kambarių namas su baseinu ir garažu, kuriame telpa keturi automobiliai, parduodamas už 300 tūkst. JAV dolerių (268,26 tūkst. eurų).

Šio namo savininkai 63-ejų Scottas ir Barbara Lloydai paskelbė ketinantys parduoti šį išskirtinį namą rugpjūčio 16 d. Jis šiai porai priklausė beveik keturis dešimtmečius.

1989 m. į poros namų duris pasibeldė filmo prodiuseris ir paprašė leidimo filmuoti. Per artimiausias šešias savaites filmavimo komanda namą pakeitė neatpažįstamai.

Filmavimai truko vos tris dienas, buvo nufilmuotas pastato eksterjeras, fojė ir valgomasis.

„Jie ieškojo namo, į kurį įžengus per priekines duris į visas patalpas būtų galima patekti viena iš kitos. Jie norėjo, kad namas primintų voro tinklą“, - pasakojo B. Lloyd.

1991 m. žiūrovams pristatytas filmas pasakoja apie FTB praktikantę Clarice Starling, kurios vaidmenį atliko Jodie Foster. Ji mėgina susekti žudiką konsultuodamasi su psichopatu Hannibalu Lecteriu, kurio vaidmenį atlieka Anthony Hopkinsas.

Šis filmas pelnė penkis „Oskarus“. Tiek A. Hopkinsui, tiek ir J. Foster įteikti apdovanojimai už geriausius vaidmenis.

Šio namo pardavimu besirūpinanti nekilnojamojo turto agentė Diane Wilk tiki, kad tai, kad šiame name vyko siaubo filmo filmavimai, tikrai prisidės prie sėkmingo sandorio sudarymo.

„Žmonėms patinka, kai juos gąsdina“, - neabejoja ji. S. ir B. Lloydai pardavę šį namą ketina išsikraustyti į mažesnį būstą.

„Mes šiuose namuose susituokėme, auginome sūnų, tačiau dabar esame pasiruošę išsikelti“, - patikino jie.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)