Prekybos centre, kurio plotas viršija 3200 kvadratinių metrų, siūloma daugiau nei 12 tūkst. prekių asortimentas, jis orientuotas į aplinkinius gyventojus ir poilsiautojus.  
 
„Tai bus ypatingas prekybos centras, nes sieksime, jog čia siūlomas asortimentas atitiktų ir vietinių gyventojų poreikius, ir Palangą savo atostogoms pasirinkusių poilsiautojų lūkesčius. Atsižvelgiant į tai, bus nustatytas ir visiems patogus parduotuvės darbo laikas, bei pateikiami įvairiausius pirkėjų poreikius atitinkantys asmeniniai bei kiti pasiūlymai“, - pranešime spaudai cituojama „Rimi Lietuva“ prekybos centrų valdymo direktorė Irina Miklienė.
 
Pirkėjų patogumui šalia naujojo prekybos centro įrengta 150 automobilių stovėjimo aikštelė, kurioje arčiausiai įėjimo - šeimoms bei neįgaliesiems skirtos vietos, taip pat 50 arba triskart daugiau nei įprastai dviračiams skirtų vietų.

I. Miklienės teigimu, šis prekybos centras atspindi ir naują įmonės plėtros strategiją, kuri yra orientuota ne tik į pirkėjų kasdienių poreikių patenkinimą, bet taip pat ir į jų kasdienybės gerinimą. Todėl šalia naujosios parduotuvės sutvarkyti čia augantys medžiai ir šalia jų bus įrengta laisvalaikio zona.

Kaip rašoma pranešime spaudai, per trijų mėnesių laikotarpį pastatytas „Rimi“ prekybos centras buvo suprojektuotas, siekiant sukurti išskirtinį parduotuvės fasadą. Kitokio, modernaus pastato įspūdį sustiprina apdailoje panaudoti medžių motyvai, taip pat stiklinė siena, kuri suteikia jam lengvumo ir leidžia į parduotuvę patekti šviesai. Dalis pastato fasado padengta dideliu brūkšninio kodo piešiniu.

Skelbiama, kad prekybos salėje įrengta naujo tipo energiją taupanti apšvietimo sistema bei aplinkai draugiška šaldymo įranga.

Po parduotuvės stogu taip pat yra įsikūrusi gėlių, gyvūnams skirtų prekių bei arbatos ir kavos parduotuvės.

Bendrovė „Rimi Lietuva“ šiuo metu valdo 38 prekybos centrus visoje Lietuvoje: 21 „Rimi" („Supermarket") ir 17 „Rimi Hypermarket“.
DELFI primena, kad iš didžiųjų prekybos tinklų Palangoje veikia „Maxima“ ir „Iki“ parduotuvės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (59)