Vaizdo įraše, kurį išplatino ir „The Moscow Times“, matoma, kaip jauna padavėja prieina prie dviejų prie baro sėdinčių vyrų. Vienas iš jų pabando jai už palaidinės įkišti pinigų.

Padavėja stumteli neišauklėtą klientą ir jis nukrinta nuo kėdės. Skandalas tuo nesibaigia. Jaunas vyras vėl prisiartina prie merginos ir žnybteli jos užpakalį. Už tokį gestą vyras nusipelno antausio valgiaraščiu. Ir tai dar ne pabaiga. Įpykęs klientas vėl artinasi prie merginos. Padavėja antrą kartą valgiaraščiu tvoja taip smarkiai, kad nokautuotas vyras pakrinta ant grindų. Prie jo nedelsiant prisistato bičiulis.

Tiksliai neaišku, nei kur tiksliai darytas vaizdo įrašas, nei kada minėtasis incidentas įvyko. Tokie portalai kaip „Mashable“ ir Rusijos naujienų agentūra „RIA Novosti“ skelbia, kad kavinė, kur ir buvo filmuotas vaizdo įrašas, yra Rusijoje.

Rusijoje moterys seksualinio priekabiavimo aukomis tampa praktiškai kiekvieną sekundę, teigia Smurto artimoje aplinkoje prevencijos centro ANNA atstovai. Remiantis turimais duomenimis, kiekvienais metais seksualinio priekabiavimo aukomis tampa daugiau nei 30 proc. vyresnių klasių moksleivių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (135)