Prekybos centre „Grandus“ veikianti „Norfa XXL“ yra ne tik pati didžiausia šio prekybos tinklo parduotuvė Klaipėdoje, bet ir viena seniausių. Ji atidaryta maždaug prieš dešimtmetį.

Netoli prekybos centro „Grandus“, vos už kelių šimtų metrų nuo jo, šiuo metu kyla „Lidl“ prekybos centras.

„Norfa XXL“ nuo rugsėjo 11 ar 12 dienos uždaroma rekonstrukcijai. Ji truks maždaug mėnesį ir kainuos beveik 1 mln. eurų. Parduotuvėje bus atnaujinama įranga, interjeras. Parduotuvė po rekonstrukcijos vėl bus atidaryta, o apie „Lidl“ konkurenciją dar anksti kalbėti, nes tas prekybos tinklas dar nepradėjo veiklos“, – teigė bendrovės „Norfos mažmena“ atstovas ryšiams su visuomene Darius Ryliškis.

Šiuo metu klaipėdiečiai džiaugiasi didžiulėmis nuolaidomis, kurios taikomos netrukus užsidarysiančioje parduotuvėje.

„Tokios akcijos yra normalu, nes juk prieš uždarant parduotuvę, reikia viską parduoti, o kad tai įvyktų greičiau, taikomos didelės nuolaidos“, – kalbėjo D. Ryliškis.

Bendrovės, valdančios „Norfos“ parduotuves, planuose – šiemet atidaryti dar vieną tokio pavadinimo parduotuvę Tauralaukio gatvėje, Klaipėdoje. Investicijos sieks apie 500 tūkst. eurų.

„Mūsų plėtros planai yra tokie, bet nežinau, ar spėsime tą parduotuvę atidaryti. Jei spėsime, tai tikrai tik pačioje metų pabaigoje. Taip, visi žinome, kad į Lietuvą ateina naujas prekybos tinklas, tačiau mes turime savo plėtros planus ir jų laikomės“, – tikino D. Ryliškis.

DELFI primena, kad Vokietijos žemų kainų tinklas „Lidl“ aktyviai investuoja Lietuvoje, tačiau neskelbia atidarymo datos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (208)