Tačiau vėliau pažymima, kad norint tapti paslaugos "Tele2.mobile" vartotoju reikia pateikti pasą ir Socialinio draudimo pažymėjimą.

"Tele2" informacijos skyriuje BNS patvirtino, kad Socialinio draudimo pažymėjimas yra būtinas, ir jo neturintis asmuo, pavyzdžiui, studentas ar bedarbis, abonentu tapti negali.

Konkurencijos tarybos Nesąžiningos konkurencijos tyrimų skyriaus specialistas Aidas Karpavičius BNS sakė, kad reklamoje yra požymių, jog vartotojas klaidinamas, tačiau tam nustatyti reikia specialaus tyrimo.

"Tele2" direktorių valdybos pirmininkas Juozas Šarkus BNS nenorėjo komentuoti reklamos.

Pirmadienį ryšių su visuomene agentūros "Komunikacija ir konsultantai" išplatintame "Tele2" pranešime spaudai taip pat teigiama, jog "Tele2.mobile" paslauga skirta visiems privatiems vartotojams.

"Tele2.mobile" yra antroji "Tele2" mobiliojo ryšio paslauga. Norintieji tapti jos vartotojais privalo sudaryti su bendrove sutartį. Už paslaugą bus mokama mėnesio pabaigoje. "Tele2.mobile" pokalbio minutės kaina piko valandomis yra 1,5 lito, ne piko - 25 centai, abonentinis mokestis - 18 litų.

Šių metų gegužės mėnesį "Tele2" pristatė išankstinio apmokėjimo mobiliojo ryšio paslaugą "X-GSM". Dabar bendrovė turi apie 7 tūkst. šios paslaugos vartotojų.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją