Tai BNS patvirtino Ūkio ministro atstovas spaudai Mindaugas Janulionis. Anot jo, N. Ananjevas prašymą atleisti iš vadovo pareigų ūkio ministrui įteikė praėjusią savaitę.

M. Janulionio teigimu, N. Ananjevas LVPA vadovu dirbs iki birželio pabaigos, o jam bus išmokėta dviejų mėnesių išeitinė išmoka.

„Tai yra atleidimas abipusiu sutarimu. Mes sutikome su jo prašymų, kad būtų išmokėta dviejų mėnesių išeitinė išmoka. Kalbant apie naują vadovą, tai konkursą stengsimės paskelbti kuo greičiau“, - kalbėjo M. Janulionis.

N. Ananjevas LVPA laikinai vadovavo nuo 2014 metų pabaigos, o 2015 metų liepą buvo paskirtas agentūros vadovu. Ilgą laiką N. Ananjevas dirbo SEB banke - 2004 metais jis tapo SEB banko Specialaus kredito administravimo departamento direktoriumi, o nuo 2008 metų Specialaus kredito administravimo departamento direktoriaus pavaduotoju. Taip pat SEB banke dirbo teisininku Kreditų departamente ir Teisės departamente.

LVPA įgyvendina Lietuvos ūkio plėtrai ir jo tarptautiniam konkurencingumui didinti skirtas nacionalines strategijas ir programas, administruoja Europos Sąjungos struktūrinių fondų ir valstybės biudžeto lėšas, užtikrina informacijos apie reikalavimus sklaidą.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)