Forresto E. Marso jaunesniojo karjera šeimos įmonėje „Mars, Incorporated“ prasidėjo 1959 m. Tuo metu jis įsidarbino finansininku vienoje įmonių, gaminančių saldainius „M&M`s“. Vėliau vadovavo įmonės plėtrai Europoje, o nuo 1975 m. kartu su broliu jis perėmė visos įmonės vairą, kaip vienas iš dviejų prezidentų.

Kartu su broliu Johnu bei seserimi Jacqueline paveldėjęs didžiulį verslą, išaugino jį į vieną iš žinomiausių bei gerbiamiausių pasaulyje šeimos verslų. Įmonės pardavimai jam valdant nuo 1 mlrd. JAV dolerių išaugo 35 kartus, o darbuotojų skaičius visame pasaulyje pasiekė 80 tūkstančių.

Jis kartu su broliu Johnu ir seserimi Jacqueline 1983 m. formaliai patvirtino ir paskelbė penkis „Mars“ principus, remiantis dar jo tėvo Forresto E. Marso vyresniojo iškeltais verslo tikslais. Tai – kokybė, atsakomybė, bendradarbiavimas, efektyvumas ir nepriklausomumas. Šių principų laikosi visos „Mars“ įmonės, įsikūrusios 78 šalyse, keturiuose pasaulio žemynuose.

Forrestas E. Marsas jaunesnysis pasaulyje buvo žinomas kaip filantropas, rėmęs daugybę garsių aplinkos apsaugos projektų, gamtos rezervatų, dalyvavo muziejų veikloje, savo tėvo atminimui kartu su broliu įkūrė meno muziejų.

Be to, jis buvo aistringas keliautojas, tyrinėtojas, rėmė ir organizavo studentų keliones į Antarktidą. Kartu su žmona užaugino keturis vaikus, sulaukė vienuolikos vaikaičių ir dviejų provaikaičių.

Nuo šokoladukų bei saldumynų gamintojos per 70 metų „Mars, Incorporated“ įmonė išaugo į vieną didžiausių pasaulyje tarptautinių kompanijų, kurios pagrindinė veikla šiuo metu yra maisto, šokolado gaminių, kramtomosios gumos ir nešokoladinių saldumynų bei maisto gyvūnams augintiniams gamyba.

Įmonė valdo pasaulyje garsius prekės ženklus, tokius kaip „Uncle Ben‘s“, „Wrigley“, „Mars“, „Snickers“, „Bounty“, „Pedigree“, „Kitekat“, „Sheba“ ir kt.

Lietuvoje veikia bendrovės dukterinė įmonė „Mars Lietuva“. Gargžduose įsikūrusioje gamykloje yra gaminamas maistas gyvūnams augintiniams.