Pasak UAB „Mėsa LT“ direktoriaus Vaidoto Kriaučiūno, dabar Lietuvos rinkoje dominuoja arba labai didelių, arba visai smulkių gamintojų mėsos produktai.

„Mėsa LT“ bus vidutinio dydžio įmonė, kuri naudos modernią gamybos įrangą ir galės pasiūlyti aukščiausios kokybės, natūralaus autentiško skonio gaminius, kokiu dažniausiai pasižymi mažesniųjų gamintojų produkcija.

„Mūsų asortimentas nebus labai platus, todėl galėsime skirti daugiau dėmesio kiekvieno produkto kokybei ir tobulinimui. Didžiųjų prekybos tinklų lankytojams, kurių beveik nepasiekia smulkiųjų gamintojų produkcija, siūlysime aukštos kokybės, išskirtinio skonio bei natūraliu kaimišku dūmu rūkytus gaminius. Manome, kad pasiūla šiuo metu yra sutelkta vos kelių gamintojų rankose, todėl norime pasiūlyti alternatyvų nusistovėjusiam asortimentui“, - sakė bendrovės komercijos direktorė Lina Audickienė.

Anot pašnekovų, bendrovę sukūrė bendraminčių komanda, daug metų sėkmingai dirbusi mėsos versle ir nusprendusi įsteigti savo įmonę.

Kazlų Rūdos savivaldybėje, Čečetų kaime įsikūrusioje gamykloje gaminami termiškai apdoroti mėsos gaminiai: paštetai, virtos dešros, dešrelės, šaltai ir karštai rūkytos dešros, dešrelės, vyniotiniai.

Pirmoji įmonės produkcija jau pasirodė šiuose prekybos centruose: Maxima, IKI, Norfa, Rimi, Šilas.

Pasak pranešimo, „Mėsa LT“ planuoja per ateinančius 2–3 metus užimti 5 proc. Lietuvos rinkos. Bendrovės gaminiai bus eksportuojami ir į Latviją bei Estiją, kur taip pat ketinama tapti svarbiu rinkos žaidėju.

Registrų centro duomenimis, bendrovė turi keturis akcininkus: L. Audickienę, Eriką Kalinauską, Nerijų Kilčiauską, Vaidotą Kriaučiūną. Tinklalapio rekvizitai.lt duomenimis, bendrovėje šuo metu dirba 43 darbuotojai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (72)