Su Būtingės naftos terminalo galimybėmis bus supažindinama Tarptautiniame prekybos centre Maskvoje. Apie 70 atstovų iš daugiau kaip 40 bendrovių, Rusijos ir tarptautinių institucijų bei naftos verslo asociacijų pareiškė susidomėjimą šiuo renginiu, pranešė "Mažeikių naftos" Komunikacijos tarnyba.

Penktadienį taip pat numatytos prezentacijos ir susitikimai su Rusijos vyriausybės bei naftos verslo atstovais bei diskusija su įvairių Rusijos leidinių žurnalistais. Renginyje taip pat žada dalyvauti Rusijos bendrovės "Transneft", Energetikos ministerijos ­bei Maskvoje įsikūrusių užsienio diplomatinių atstovybių ir finansų institucijų atstovai.

"Būtingės diena" Maskvoje - gera proga sustiprinti ryšius su šiandieniniais "Mažeikių naftos" partneriais, užmegzti naujas pažintis ir pasikeisti informacija su kitomis bendrovėmis. Tikimės, kad tokie ryšiai ateityje virs nuolatiniu, abiem pusėms naudingu bendradarbiavimu", sakė "Mažeikių naftos" generalinis direktorius Jimas Scheelas (Džimas Šylas).

"Mažeikių naftai" Maskvoje atstovaus Jimas Scheelas, direktoriaus pavaduotojai Keithas Montgomery (Keitas Mantgomeris), Albertas Gimbutas ir Patricas Viossatas (Patrikas Viosatas), direktoriaus pavaduotojas naftotiekiui ir terminalo operacijoms Glennas Emery (Glenas Emeris), kiti specialistai.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją