Rusijos vyriausybės puslapyje paskelbtas naujas dokumentas, kuriuo apribojama galimybė į šalį įvežti audinius, viršutinius bei apatinius drabužius, o taip pat – odos ir kailio gaminius, remdamasis Rusijos vyriausybės dokumentu praneša Ukrainos „5 kanalas“.

Pastebėtina, kad šįsyk apribojimai taikomi ne tik valstybėms, kurios anksčiau pritaikė sankcijas Rusijai. Dokumente nurodoma, jog apribojimai neliečia tik trijų Muitų sąjungos šalių: Baltarusijos, Kazachstano ir, žinoma, pačios Rusijos.

Dokumente teigiama, kad pagrindinis tokio sprendimo tikslas – paremti Rusijos ir kitų Muitų sąjungos šalių lengvąją pramonę.

Atsakomąsias sankcijas Maskva pradėjo nuo maisto produkcijos. Į Lietuvą ir kitas Rusijos agresiją prieš Ukrainą pasmerkusias šalis jau grįžta kroviniai. Sykiu internete nesiliauja pašaipos, esą taip Kremlius savo valstybės piliečiams pritaikė bado dietą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2441)