Tai pirmaujančios duomenų perdavimo tinklų ir IT saugumo sprendimų tiekėjos Baltijos šalių regione. Kitus bendrovės padalinius Suomijoje ir Estijoje įsigis Suomijos bendrovė „Elisa Corporation".

„Santa Monica Networks" pardavimai Lietuvoje pernai siekė 14,1 mln. eurų, o bendrovėje dirba 29 profesionalai. Bendrai Lietuvoje ir Latvijoje abiejų bendrovių pajamos 2016 m. siekė 23,4 mln. eurų. Jose šiuo metu dirba 54 darbuotojai, tarp jų - aukščiausio lygio tinklo ir saugumo specialistai Baltijos šalyse.

„Santa Monica Networks" teikia sprendimus didelėms telekomunikacijų, IT, finansų ir pramonės sektorių bendrovėms bei viešojo sektoriaus organizacijoms. Bendrovė bendradarbiauja su pirmaujančiais pasauliniais duomenų perdavimo tinklų, duomenų centrų ir saugumo infrastruktūros tiekėjais, kaip „Cisco Systems", „Hewlett Packard Enterprise", „Palo Alto Networks" ir „NetApp".

Užbaigus sandorį „Livonia" valdys kontrolinį „Santa Monica Networks" verslų Lietuvoje ir Latvijoje akcijų paketą. Ženklią akcijų dalį išlaikys ir dabartinė vadovų komanda.

Tai jau trečioji fondo „Livonia Partners Fund I" investicija. Fondas investuoja į vidutinio dydžio Baltijos šalių bendroves, kurios demonstruoja gerus veiklos rezultatus. Pernai „Livonia Partners" įsigijo Estijos medienos apdirbimo bendrovę „Ha Serv" ir Estijos rinkoje pirmaujančią sodo ir namų apyvokos prekių pardavėją „Hortes".

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją