„Forum One” organizatoriai praneša su aktoriumi pasirašę bendradarbiavimo sutartį. Planuojama, jog Holivudo legenda Lietuvoje svečiuosis kelias dienas. Išsamesnės viešnagės detalės dar derinamos ir kol kas laikomos paslaptyje.

„Iki konferencijos likus mažiau nei dviem mėnesiams, pagaliau galime oficialiai pranešti mūsų žadėtą ypatingą svečią, kuriuo šiemet taps pasaulinis atkaklumo simbolis Jean-Claude’as Van Damme’as. Neabejojame, kad jo karjeros ir gyvenimo istorija renginiui suteiks ypatingų spalvų. Dabar esame visapusiškai pasiruošę pasitikti daugiau nei 5000 konferencijos dalyvių, kurie į Vilnių suvažiuos net iš aštuonių Europos šalių,” - sakė vienas iš „Forum One” organizatorių Darius Jonauskas.

Į Lietuvą atvežti žymias ir ryškias asmenybes, kurių pasiekimai įkvepia ir uždega siekti aukštumų – vienas iš esminių konferencijos sumanytojų tikslų. Tiesa, organizatoriai prisipažįsta, jog pritraukti garsius aukšto lygio pranešėjus į mūsų šalį nėra lengva, tačiau jie tai mato kaip iššūkį. Panašu, kad kol kas jis sėkmingas – prieš metus vykusioje „Forum One” pranešimą skaitė britų milijardierius, „Virgin” imperijos įkūrėjas Richardas Bransonas.

Organizatoriai Darius Jonauskas ir Martynas Šaikus pasakoja siekiantys, kad tris dienas vyksianti verslo konferencija taptų vieta, kur dalyviai galėtų atsiriboti nuo kasdienių reikalų ir atsivertų naujoms idėjoms bei veiklos posūkiams.

„Atkakliai dirbome pusantrų metų, kad įtikintume šiųmetinius konferencijos pranešėjus atvykti į Lietuvą, o dalyviams užtikrintume patį geriausią turinį, koks tik įmanomas Vidurio Europoje. Dar nė vienoje iki šiol čia vykusioje verslo konferencijoje nebuvo tiek daug ir tokių autoritetingų pranešėjų, kaip šių metų „Forum One”. Atiduodame visą save, kad žmonės per kelias dienas gautų milžinišką užtaisą koncentruotų įžvalgų, patirčių ir idėjų savo verslui ar karjerai,” - sakė M. Šaikus.

Iš viso „Forum One” scenoje savo įžvalgomis dalysis daugiau nei 15 tarptautinių verslo ir lyderystės ekspertų. Visi jie dalyvaus provokuojančioje diskusijoje – kaip būti nepakeičiamu šiandienos versle.

„Ateikite be išankstinių nusistatymų ir lūkesčių – pokytis gal įvykti visai ne ten ir ne taip, kaip jūs tikitės,” - ragino M. Šaikus.

Verslo ir lyderystės konferencija „Forum One“ vyks spalio 23-25 d. VilniausSiemens“ arenoje ir „Litexpo” rūmuose. Diskusijos priešakyje – skaitmeninio amžiaus verslo vizionierius Sethas Godinas, „Žydrųjų vandenų strategijos" bendraautorius Gaboras Burtas, „Harley-Davidson“ legendos kūrėjas Kenas Schmidtas, Arkties tyrinėtojas Ben Saunders, „Facebook“ klientų partnerė Europoje Weronika Sabolak, „Idėjų knygos“ autorius Fredrik Haren bei daugybė kitų savo srityje geriausiais laikomų profesionalų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (127)