„Nesinori visko piešti juodomis spalvomis, bet apie ateitį šiandien galvoti ramiai neišeina. „Brexit“ klausimas, Prancūzijos, Vokietijos ir kitų šalių bandymai pabranginti ir apsunkinti mūsų darbą nestiprina pasitikėjimo nei esama situacija, nei ateitimi. Tikėtina, kad jei kils didesnių problemų dėl Britanijos, sumažės prekyba ten, dalis įmonių ieškos naujų rinkų dirbti“, - sako tarptautinio vežimo bendrovės „Samarina“ vadovas Mindaugas Kapleris.

„Pernai nemažą dalį produkcijos pardavėme Didžiajai Britanijai. Tiesa, dėl valiutų kursų svyravimo „Brexit“ mums tapo nemažu išbandymu, todėl kainyną pakeitėme iš svarų į eurus. Nemanome atsisakyti šios didelės, įvairios, turinčios stiprią perkamąją galią rinkos - reikia tik mokytis suvaldyti riziką. Vis dėlto neramu, kuo baigsis ES ir JK derybos“, - sako bendrovės „Grafų baldai“ vadovas Kęstutis Mikalauskas.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)