Apie tai pranešama antradienį išplatintame bendrame "Lietuvos telekomo" ir "Omnitel" pranešime spaudai.

Abi bendrovės ketina kartu plėtoti klientams teikiamas paslaugas, ypatingą dėmesį kreipdamos į fiksuoto ir mobiliojo ryšio tinklų galimybių derinimą.

Pasak "Lietuvos telekomo" Reguliavimo reikalų skyriaus direktoriaus Mikaelio Forsbergo, bendradarbiavimas turėtų leisti padidinti "Lietuvos telekomo" teikiamų paslaugų apimtį.

"Omnitel" finansų direktorius Dainius Pupkevičius pabrėžė, kad bendra įmonių veikla padidins paslaugų įvairovę ir patenkins sparčiai augančius Lietuvos vartotojų poreikius.

Vienas tokio bendradarbiavimo pavyzdys jau yra - praėjusių metų pabaigoje "Lietuvos telekomas" ir "Omnitel" savo abonentams pasiūlė bendrą balso pašto dėžutę.

Kontroliniai "Lietuvos telekomo" ir "Omnitel" akcijų paketai priklauso tiems patiems akcininkams. Suomijos "Sonera" ir Švedijos "Telia" kartu priklauso 60 proc. "Lietuvos telekomo" ir 55 proc. "Omnitel" akcijų.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją