Šių įmonių įsigijimas buvo paskutinė dalis šiemet įvykusio sandorio, pagal kurį įsigyjamos Jungtinės Karalystės draudimo bendrovei „RSA Group” priklausančios įmonės Lenkijoje ir Baltijos šalyse.

“Džiaugiuosi, kad baigėme šį sandorį per mažiau nei 200 dienų nuo paskelbimo datos. Tai nebūtų įvykę be mūsų puikios projekto komandos ir darnaus bendradarbiavimo su rinkos regulaivimo institucijomis penkiose šalyse. Šis sandoris leidžia mums tapti draudimo lyderiais regione. Mums tai reiškia, kad pasiekėme savo tikslą pagal PZU 2.0 strategiją, kurios laikomės”, - pranešime cituojamas PZU valdybos pirmininkas Andrzejus Klesykas.

Pagal įvykusį sandorį už 360 milijonų eurų PZU SA įsigijo Lenkijos draudikę „Link4 Towarzystwo Ubezpieczeń SA”, bendroves „Lietuvos draudimas” ir Latvijos „Balta”. Šis sandoris apėmė ir Danijos "Codan Forsikring A/S” filialą Baltijos šalyse.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)