Lietuvių Londone sukurtas „Yplan“ sulaukė 24 mln. JAV dolerių investicijų, praneša techcrunch.com.

Idėjas kaip praleisti laisvalaikį siūlanti programėlė investicijas žada panaudoti savo produkto funkcionalumo plėtrai bei leis skelbiamus renginius ir koncertus administruoti patiems renginių atstovams.

Technologijų naujienas apžvelgiančiam portalui „Yplan“ vadovas Rytis Vitkauskas teigė, kad atnaujinta platforma taip pat turės papildomų socialinio tinklo funkcijų.

2012 m. įkurtas „Yplan“ įsikūręs Londone ir Niujorke. Programėle vartotojai gali naudotis ir San Fransiske, Las Vegase. Įmonėje dirba apie 70 žmonių.

24 mln. JAV dolerių investicija – antroji (Series B) didelė bendrovės investicija. Pirmoji (Series A) siekė 12 mln. JAV dolerių.

Primename, kad šiais metai didžiule investicija buvo pradžiugintas ir kitas lietuviškas startuolis. 20 mln. Eurų buvo patikėta drabužių mainų ir pardavimo platformai „Vinted“. Ilja Laurso įkurtas „Getjar“ prieš ketverius metus buvo gavęs 11 mln. JAV dolerių investiciją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)