Lygiai prieš metus pirkėjams duris atvėrė 15-a „Lidl“ parduotuvių, rašoma pranešime spaudai.

Per metus bendrovė „Lidl Lietuva“ padvigubino jų skaičių ir neketina sustoti, o prekės ženklas „Lidl“ mūsų šalyje jau patenka į populiariausiųjų dešimtuką. „Lidl“ komandoje šiuo metu yra apie 1500 darbuotojų.

„Ruošiantis parduotuvių atidarymui, daugelis mūsų bendrovės darbuotojų praktinių žinių apie „Lidl“ prekybos sistemą sėmėsi tinklo bendrovėse kitose šalyse. Tačiau išties neįkainojamos patirties kiekvienam suteikė pirmieji veiklos metai Lietuvoje.

Darbas dinamiškoje prekybos įmonėje, kurios pagrindinis tikslas yra siūlyti geriausią kainos ir kokybės santykį, yra geriausia talentų kalvė“, – teigė Radostin Roussev-Peine, UAB „Lidl Lietuva“ generalinis direktorius.

Dirbti „Lidl“ parduotuvėje – vadinasi, iš pagrindų perprasti prekybos tinklo sistemą: čia darbuotojai nėra skirstomi į kasininkus, salės darbuotojus ar kitas pareigybes ir visi komandos nariai dalijasi darbais. Ši veikla gali tapti puikiu karjeros prekybos srityje tramplinu.

Pasak pranešimo, 2016 m. gruodį „Spinter tyrimų“ atliktos apklausos duomenimis, 44 proc. respondentų mano, kad „Lidl“ atėjimas į Lietuvos rinką bei tolesnė plėtra – daugiausia naudos šalies vartotojams suteikęs metų įvykis. 2017 m. vasarį šveicarų organizacijos atliktame „ICERTIAS Best Buy Award“ nuomonių tyrime dalyvavę šalies vartotojai prekybos tinklą „Lidl“ pripažino geriausio kainos ir kokybės santykio pavyzdžiu.

Balandį Lietuvoje „Vilmorus“ atlikto tyrimo metu net 37,6 proc. apklaustųjų nurodė, kad pigiausiai apsipirkti galima būtent „Lidl“ prekybos tinkle. Sociologinių ir rinkos tyrimų bendrovės „TNS Emor“ kartu su partnerėmis Baltijos šalyse šiemet atliktas tyrimas atskleidė – „Lidl“ jau yra Lietuvos gyventojų labiausiai mėgstamų prekės ženklų dešimtuke.



Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)