Į klubo atnaujinimą investuota 200 tūkst. eurų.
Per 1,5 metų laikotarpį, tai jau 10-asis „Lemon Gym” sporto klubas Baltijos šalyse.

Pasak tinklo vadovės Gretos Radzevičienės, tokią sparčią plėtrą lemia paslaugos patrauklumas: vis daugiau miestiečių vertina galimybę sportuoti arčiau namų už prieinamą kainą.

„Nuolat dirbame ir tobuliname sporto klubų koncepciją. Didelį dėmesį skiriame erdvių išplanavimui, kuris leidžia turėti net 5 skirtingas zonas: kardio, tempimo, laisvų svorių, jėgos treniruoklių ir funkcinę bei poilsio zoną, kurioje galima atsikvėpti po intensyvios treniruotės. Vienas didžiausių išskirtinumų, kurį galės įvertinti klubo lankytojai, tai virtualių funkcinių treniruočių sistema „Funxtion“, - kalbėjo sporto klubų tinklo vadovė.

Pranešime nurodoma, kad šį mėnesį tinklas pusantro karto padidino ir savo klubą Perkūnkiemyje, Vilniuje. Po kelis mėnesius trukusių plėtros darbų klube atsirado funkcinė ir virtualių treniruočių zonos, padidėjo rūbinės, laisvųjų svorių ir treniruoklių salėse pasiūlyta dar daugiau ir dar modernesnės įrangos.

Dabartinis klubo dydis – 1250 kv. m. Į klubo plėtrą investuota 150 tūkst. eurų.


Šiuo metu „Lemon Gym“ tinklui priklauso 10 sporto klubų, iš kurių 6 veikia Lietuvoje, o 4 Latvijoje. Žemų kainų sporto klubų tinklas priklauso „Impuls LTU“ įmonių grupei, valdančiai 24 sporto bei sveikatingumo klubus Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje. Juose nuolatos sportuoja apie 50 tūkst. klientų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)