Tarptautinė statybų paroda „Individuali statyba“ surengta jau 24-ą kartą. Prieš kelerius metus gimė koncepciją šį renginį išplėsti parodomis „Inter Deco“ ir „Mano sodas“.

Taip nuspręsta, nes organizatorių tikslas – lankytojams suteikti kuo daugiau patogumo. Atėjus į tokį renginį galima rasti visko, ko reikia: ir statybinių medžiagų, ir apdailos, santechnikos, šildymo, vėdinimo, elektros įrenginių, idėjų, kaip įrengti būsto vidų, galima pasirūpinti ir aplinkos tvarkymo priemonėmis – želdynais, sodinukais, jų priežiūrai reikalinga technika.

Parodos ekspozicijų plotas viršija 10 tūkst. kvadratinių metrų.
Šiemet parodoje dalyvauja per 200 dalyvių ne tik iš Lietuvos, bet ir užsienio šalių. Paroda sudomino ir Kazachstano delegaciją.

Parodos dalyviai savo stenduose naujienas pristato kuo išsamiau ir išradingiau. „Parodoje galima rasti ne tik Lietuvos, bet ir Europos ar net kitų pasaulio šalių statybų naujienų – prekių ir paslaugų“, – teigė organizatoriai.

Lankytojai galės susipažinti su įrenginiais, kurie šildymo išlaidas galima sumažinti net 40 proc., nuodingus lakiuosius junginius patalpose „gaudančiomis“ plokštėmis, šilčiausiomis šarvuotomis durimis, „augančiomis“ kėdėmis.

„Mano sodas“ ekspozicijoje gausu įvairių sodinukų, kurių galima ir įsigyti, o specialistai patars, kaip juos tinkamai auginti, kad vaismedžiai ir vaiskrūmiai duotų kuo daugiau derliaus.

Lankytojams taip pat pristatomi lauko baldai, mažosios architektūros kūriniai puošti sodybas, aplinkos priežiūros technika.

„Lietuvoje populiariausia profesija yra statybininkas. Ir nors žmogus neturi specialių žinių, tiek vyro, tiek žmonos, tiek sūnaus, tiek dukters galvoje visada sukasi mintys apie statybas, interjerą, gražią aplinką. Todėl ši paroda visiems yra ir šventė, ir galimybė gauti kuo daugiau informacijos“, – pabrėžė Lietuvos statybininkų asociacijos viceprezidentas Jonas Dumašius.

Paroda, kuri tikrai yra daugiau nei statybos, vyks kasdien iki sekmadienio popietės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)