Įmonių grupės „KG Group“ pranešime spaudai rašoma, kad jie gali pasiūlyti darbą Kauno bei Alytaus regione darbo netekusiems žmonėms.

Įmonių grupės „KG Group“ įmonės, įsikūrusios Kaune, Kaišiadoryse ir prie Vilniaus, turi dukterines kompanijas bei gamybinius padalinius visoje Lietuvoje. Pasak įmonių grupės personalo direktorės Klaudijos Pauliukevičiūtės, įmonių grupė šiuo metu turi resursų įdarbinti iki 100 naujų darbuotojų Alytaus, Kauno bei kituose Lietuvos regionuose, o reikalui esant į nutolusius padalinius darbuotoju grupes yra pasiruošta vežti įmonės transportu.

„Šiuo metu Alytaus mieste esančiame AB „Kauno Grūdai“ gamybiniame padalinyje galėtumėme priimti naujų darbuotojų į gamybos bei technikos padalinius: inžinierius, gamybos darbininkus bei operatorius, Kaune turime laisvų darbo vietų „Kauno Grūdų“ sandėliuose: atsirastų vieta sandėlininkams, krovėjams ir sandėlio darbininkams, - pasakoja K. Pauliukevičiūtė, - Lauktumėme ir kitų sričių specialistų, nes įmonės nuolat plečiasi, todėl motyvuoti specialistai atras mūsų įmonėse vietos. Jei ne šią akimirką – tai galbūt po mėnesio-kito.“

Pasak K.Pauliukevičiūtės, įmonių grupės darbuotojų skaičius kasmet auga beveik dešimtadaliu:

„Įmonių grupėje plėtojame 11 autonomiškai veikiančių verslų: nuo maistinių produktų gamybos, tokių kaip miltai, miltiniai mišiniai, greitai paruošiami makaronai bei košės, šviežios mėsos, pusgaminių verslų iki kombinuotųjų pašarų gamybos bei veterinarinės farmacijos verslo, teikiame profesionalias paslaugas Lietuvos ūkininkams. Todėl nuolatos plėsdami vystomus verslus ieškome ir įvairių specialistų, - teigia K.Pauliukevičiūtė, - Be to, yra galimybė rotuoti ne tik skirtinguose padaliniuose, bet ir įmonių grupės įmonėse.“

Ji patikslina, kad priimti darbuotojai apmokomi dirbti su specializuota įranga, todėl jaudintis, kad galbūt prieš tai dirbtas darbas ne visai šios srities, nevertėtų. Galimybę priimti naujų darbuotojų turi ir Vilniaus bei Kaišiadorių paukštynai, kur įmonėse bei jų padaliniuose visuomet atsiras darbo kvalifikuotiems specialistams: technikos padaliniuose inžinieriams, mechanikams, įrengimų priežiūros darbuotojams, darbuotojams gamybos bei logistikos padaliniuose bei kitų sričių specialistams. Iki šių įmonių toliau gyvenantys darbuotojai atvežami įmonės transportu.

„KG Group“ atstovė patikino, kad jau yra paruošti bendradarbiavimo pasiūlymai darbuotojus atleisiančioms įmonėms.

AB „Kauno Grūdai“ kartu su AB Vilniaus paukštynas ir AB Kaišiadorių paukštynas ir joms priklausančios dukterinės įmonės sudaro vieną moderniausių ir ekonomiškai stipriausių gamybinių susivienijimų Lietuvoje – įmonių grupę „KG Group“. Šiuo metu įmonių grupėje dirba daugiau nei 3500 darbuotojų. 2015 m. ‚KG Group“ konsoliduota apyvarta siekė 441,2 mln. Eur Įmonių grupės investicijos 2015 m. siekė 38 mln. Eur. 2016 m. planuojama investuoti 17 mln. Eur.

DELFI primena, kad be „Coca-Colos“, šiemet apie pasitraukimą iš Lietuvos pranešė ir sūdytų užkandžių gamintojos „Intersnack Group“ valdoma traškučių gamybos įmonė „Estrella Baltics“ bei Norvegijos kapitalo „Orkla“ grupės Lietuvos padažų ir kečupų gamybos bendrovė „Suslavičius-Felix“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)