„Avia Solutions Group“ iš Estijos bendrovės „GoBaltic OU“ įsigijo 100 proc. trečio pagal dydį kelionių organizatoriaus „GoAdventure“ akcijų. Sandorio vertė – 2,611 mln. eurų.

„Plėtrą Baltijos šalyse planavome nuo pat kelionių organizatoriaus įkūrimo pernai, o šią Estijos įmonę pasirinkome dėl jos įdirbio vietinėje rinkoje ir plataus kelionių agentūrų tinklo. Tikimės, jog įsigiję šį kelionių organizatorių ne tik išplėsime savo veiklos geografiją, bet ir pasiūlysime Estijos klientams paslaugas, atitinkančias jų poreikius“, – sako „Kidy Tour“ direktorius Gvidas Aukštuolis. Pasak G. Aukštuolio, ši rinka yra įdomi ir dėl kaimyninės Suomijos, kurios gyventojai seniai įvertino žemesnes paslaugų kainas Estijoje.

Nuo 2010-ųjų veiklą kaip kelionių organizavimo įmonė vykdanti „GoAdventure“ iš Talino oro uosto skraidina į kurortus Turkijoje, Egipte, Jungtiniuose Arabų Emyratuose bei Bulgarijoje. Bendrovės apyvarta 2015 metais siekė 12,5 mln. eurų. Kelionių organizatorius „Kidy Tour“ planuoja, jog kitais metais bendrovės paslaugomis pasinaudos 25 000 keleivių iš Lietuvos ir Estijos, skelbiama pranešime spaudai.

Kelionių organizatorius „Kidy Tour“ priklauso didžiausiai aviacijos verslo įmonių grupei Rytų Europoje „Avia Solutions Group“, kurios akcijos listinguojamos Varšuvos vertybinių popierių biržoje. Bendrovė keliautojams siūlo rinktis poilsį viename iš 175 viešbučių, esančių Turkijos Viduržemio jūros pakrantėje – Kemero, Antalijos, Sidės ir Alanijos regionuose. „Kidy Tour“ organizuojamas keliones galima užsisakyti daugiau kaip 140 kelionių agentūrų visoje Lietuvoje.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)