Restoranas, kuriame jus gali ir apkirpti

Šalia „Cambridge Heath“ stoties esantis restoranas „Hurwundeki“ siūlo ne tik pasimėgauti korėjietišku maistu, bet ir apsikirpti! Restoranas arkiniu įėjimu tiesiogiai sujungtas su kirpykla. Tad jei rasite savo makaronuose plauką, geriau jau tikėkitės, kad tai jūsiškis.

Restoranas, kuriame nieko nematysite

„Dans Le Noir“ restoranui vadovauja akli žmonės ir kai atvykstate, jūs taip pat turite vakarieniauti nieko nematydami, nes aplink – vien tamsa.

Problemos prasideda tada, kai bandote įsipilti vyno į taurę ir kuomet supainiojate savo vakarienės draugą/ę su nepažįstamuoju/a. Pasitaikė atvejis, kai vienas ten apsilankęs žmogus padaugino vyno ir užmigo... Na, ko norėti, juk ten buvo tamsu.

Restorano viduje - upė

Camberwell viešbutyje rasite kazachstanišką restoraną „Pasha“, kur jūsų paprašys nusimauti batus ir atsisėsti ant pagalvėlėmis nusėtų grindų, o kad to būtų dar negana – restorane yra įrengta upė – visai kaip tikra, ten net ir žuvys gyvena.

Spėjame, kad tai galbūt labiau tvenkinys, tačiau atrodo tikrai kaip upė. Meniu nustebins nuostabiais patiekalais, o ir kainos nesikandžioja.

Restoranas su akrobatais

Covent Garden rajone esantis „Circus“ restoranas gana taikliai pavadintas. Pasimėgavus azijietiškos virtuvės patiekalais, jūsų stalai pavirs pasirodymo vieta kvėpuojantiems ugnimi, žonglieriams ir kitiems akrobatams.

Gana įspūdinga, ar ne?