„Mobilizavome visas grupės įmones ir partnerių pajėgas – padarėme neįmanomą. Lietuvoje ir aplinkinėse šalyse dar niekam nėra pavykę per tokį trumpą laiką pervežti tokio milžiniško kiekio vištų – nuoširdžiai didžiuojuosi mūsų komanda, kuri negailėdama jėgų ir neskaičiuodama darbo valandų ėmėsi įgyvendinti šį absurdišką reikalavimą. Dar kartą parodėme, kad gerbiame ir laikomės teismo sprendimų, kad ir kokie ciniški jie bebūtų”, – sako Tautvydas Barštys, „Kauno grūdų“ valdybos pirmininkas.

Pirmadienis buvo paskutinė diena, kada Vilniaus apygardos teismo sprendimu „Kauno grūdai“ galėjo išsivežti jiems priklausančias vištas iš bankrutuojančio paukštyno.

„Kauno grūdai” teigia, kad nuostoliai dėl paukščių pervežimo iš kaltų asmenų bus išieškomi teisiniu būdu.

Primename, kad nesutarimai dėl Vievio paukštyno likimo kilo tarp bendrovės kreditorių „Kauno grūdų” ir „Vičiūnų” grupės, kuri perpirko „Swedbank” priklausiusią paukštyno skolą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (54)