Kalniečių pirkėjai šiemet gali pasijusti tiesiog lepinami: vien mėsos ir jos gaminių pasirinkimas aplinkinėse parduotuvėse – gausus kaip reta, šeštadienį rašo dienraščio „Lietuvos rytas“ priedas „Laikinoji sostinė“.

Per pastaruosius keletą mėnesių šalia nuo seno veikusių prekybos centro, turgavietės, maisto prekių parduotuvės pirkėjus pakvietė dar trys mėsos prekyvietės. O juk dar savaitgaliais netoliese šurmuliuoja mobilusis ūkininkų turgelis.

Turgaviečių ir smulkiojo verslo atstovai pastebi, jog Kaune gausėja ne tik nedidelių mėsos prekyviečių, bet ir kitų smulkių parduotuvių: kepyklų, sveiko maisto skyrių, kavinių bei arbatinių.

„Matyt, žmonės pasisotino pirkdami didžiuosiuose prekybos centruose ir dabar vis dažniau renkasi mažas privačias parduotuves. Ši sritis po truputį plečiasi jau antrus metus. Turgaus senbuviams padidėjo konkurencija, bet pirkėjui tai tik į naudą“, – pastebėjo patalpas smulkioms įmonėms nuomojančios vienos miesto turgaviečių vadovas bei akcininkas Egidijus Litvinskas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)