Bakingamo rūmų puodų plovėjui Didžiosios Britanijos karalienė ketina mokėti virš 19 tūkst. eurų per metus. Be to, gyventi jis turės ten, kur dirba.

Tas, kuriam nusišypsos laimė gauti šį darbą, turės pasirūpinti ir pašluostėmis bei šepetėliais, taip pat daugybe stalo įrankių bei indų Vindzoro ir Balmoralio karališkosiose rezidencijose.

Karalienės skelbime kandidatai į darbo vietą viliojami pažadu, kad „darbas suteiks pasitenkinimo, kurį sukels galimybė teikti nepriekaištingas paslaugas“.

Laimingasis kandidatas turės dirbti penkias dienas per savaitę, per metus uždirbs virš 19,5 tūkst. eurų, jam bus taikomas pensijos kaupimo planas ir suteikiamos 33 dienų atostogos.

Karalienės siūlomo darbo skelbime priduriama, kad jokios indų plovimo patirties nereikalaujama, nes pasirinktas darbuotojas bus čia pat apmokytas.

Monarchijos svetainėje skelbiama: „Prisijungsite prie darnios už maistą atsakingų darbuotojų komandos, kurios užduotis – ruošti ir pateikti maistą taip, kaip to reikalauja aukščiausi standartai. Prie komandos prisidėsite vykdydami plovėjo pareigas ir užtikrindami, kad virėjams bei jų padėjėjams nepritrūktų įrankių ir indų kasdien ruošiant begalę patiekalų. Turėsite kiekvieną dieną plauti įvairias priemones ir reikmenis, be to, padėti gaminant maistą. Tiek dirbdami ir gyvendami Bakingamo rūmuose, tiek, prireikus, kurioje nors kitoje karališkojoje rezidencijoje, turėsite vykdyti šias pareigas, taip pat ir kitas, kurių gali pagal aplinkybes atsirasti.“

Toliau skelbime rašoma: „Per intensyvų mokymą įgysite visų būtinųjų įgūdžių, todėl patirtis nėra svarbi. Svarbu, kad išties norėtumėte šio darbo. Turte gebėti dirbti komandoje, norėti bendradarbiauti, rodyti iniciatyvą ir kartu su kolegomis kasdien siekti aukščiausios aptarnavimo kokybės.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (70)