„Garsūs mūsų forumo svečiai patraukė milžinišką visuomenės dėmesį, todėl į forumą sparčiai registruojasi įmonės, kurios nenori praleisti galimybės išgirsti apie regiono perspektyvas. Atsižvelgdami į jų poreikius, mugės metu norime pasiūlyti galimybę verslams sutvirtinti kontaktus ir aktyviau įgyvendinti tarptautinės plėtros strategiją“, - sako renginį organizuojančios ir Lietuvos investuotojus vienijančios asociacijos „Investors‘ Forum“ vykdomoji direktorė Rūta Skyrienė.

Norą dalyvauti verslo parodoje ir pristatyti savo projektus jau pareiškė Kauno, Klaipėdos ir Šiaulių laisvosios zonos, kai kurių šalies miestų savivaldybės, investiciniai bankai, gamybos, paslaugų, telekomunikacijų įmonės. Aukščiausio lygmens tarptautiniu investuotojų forumu domisi verslininkai iš Švedijos, Suomijos, Estijos, Nyderlandų, Lenkijos, Vokietijos, Ukrainos ir Gruzijos.

Baltijos regiono šalių Investuotojų Forumas – tai tarptautinis forumas, kurio tikslas – skatinti verslo plėtrą, gerinti investicinę aplinką ir aptarti ateities perspektyvas. Dvi dienas truksiantis renginys taps Baltijos šalių verslo jungtimi ir sutelks pagrindinius sprendimų priėmėjus Baltijos regione: globalios ir regioninės ekonomikos ekspertus, valstybių ir verslo lyderius, akademikus, tarptautinę ir vietinę žiniasklaidą

Pagrindinį pranešimą Investuotojų forume skaitys dr. Nourielis Roubinis, vienas iš nedaugelio pasaulinio masto ekonomistų numatęs 2008-2009 metų krizę. Laukiamiausias antros dienos pranešėjas – ponas Richard C. Koo, Nomura Tyrimo Instituto vyriausiasis ekonomistas, kalbės apie užsitęsusios recesijos valdymą. Diskusijose įvairiomis temomis (transportas, logistika, telekomunikacijos, energetika) dalyvaus garsiausių pasaulio kompanijų atstovai, jas moderuos žymus Lietuvos ir užsienio moderatoriai, tarp kurių - Vendeline Von Bredow, tarptautinio leidinio „The Economist“ redaktoriaus pavaduotoja.

Registracija į parodą vyksta iki 2012 m. spalio 15 d. 10 val. Registruotis galima adresu
http://www.investorsforum.lt/lt/bif/registracija

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)