Kaip nurodoma pranešime, „Ikea“ pasiekė pirkėjų skundai, kad aukščiau paminėtų lubinių šviestuvų gaubtai blogai laikosi ir atsikabina nuo pagrindo. Buvo atvejų, kai nukritus tokio šviestuvo gaubtui, prireikė medikų pagalbos.

„Mes ypač rimtai žiūrime į prekių saugumą, todėl prieš patekdamos į „Ikea“ parduotuves, jos tikrinamos taikant specialius bandymus, kad atitiktų griežtus standartų reikalavimus. Nepaisant to, buvo gauta pranešimų, kad šviestuvai „Lock“ ir „Hyby“ nukrito nuo lubų. Norėdami išvengti panašių atsitikimų, prašome pirkėjų grąžinti įsigytus nurodyto modelio šviestuvus ir atsiimti už juos sumokėtą sumą“, - teigia „Ikea“ atstovai.

Lubiniais šviestuvais „Hyby“ ir „Lock“ prekiaujama visose „Ikea“ parduotuvėse: šviestuvais „Lock“ nuo 2002 m., „Hyby“ nuo 2012 m., „Rinna“ (vienuolikoje Europos šalių ir Kinijoje) nuo 2010 metų.
Pirkėjams bus grąžinama už minėtus šviestuvus sumokėta suma. Kasos kvito pateikti nebūtina, nurodo bendrovė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (49)