„Ikea“ atšaukia ir rinkos grindinius ir stalinius šviestuvus „GOTHEM“, nes buvo rasta keletas šviestuvų su pažeistais laidais ir yra elektros smūgio tikimybė – dėl pažeistų laidų gali įsielektrinti metalinis šviestuvo korpusas ir sumažėti šviestuvo saugumas.

„Net, jeigu šviestuvas „GOTHEM“ puikiai veikia, raginame jį kuo skubiau atnešti į „Ikea“ parduotuvę ir atgauti sumokėtą sumą. Kasos kvito pateikti nebūtina“, – rašoma pranešime spaudai.

Šis pranešimas galioja visiems „GOTHEM“ grindiniams ir staliniams šviestuvams.

Šviestuvų defektas buvo pastebėtas, kai du pirkėjai ir parduotuvės darbuotojas patyrė elektros smūgį. „Nusiskundimų dėl žalos sveikatai nebuvo gauta, tačiau saugumas visada yra didžiausias „Ikea“ prioritetas, todėl norėdami apsaugoti pirkėjus nuo galimo pavojaus, nutraukiame prekybą visais šviestuvais „GOTHEM“ir informuojame, kad juos naudoti nėra saugu“, – teigiama pranešime spaudai.

Šviestuvais „GOTHEM“ prekiaujama IKEA parduotuvėse nuo 2015 m. spalio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)