Prekybos tinklo interneto puslapyje skelbiama, kad iš viso šis tinklas yra įsteigęs daugiau nei 20 parduotuvių Kaune ir Kauno apskrityje bei Vilniuje.

Prekybos tinklas priklauso įmonei "Kilminė". „Registrų centro“ duomenimis, 7 proc. įmonės akcijų priklauso Kauno verslininkui Gvidui Galminui, 15 proc. - Žeraldui Damušiui, vadovavusiam prie „Aibės“ prisijungusiam tinklui „Taupyk“, o kontrolinį įmonės akcijų paketą - 78 proc. - valdo Maltoje registruota „Lantos Ldt“.

Prekybos tinklo „Express Market“ tinklalapyje skelbiama, kad įmonės verslo niša yra greitas aptarnavimas. Iš viso bendrovėje dirba 150 žmonių, pirmoji parduotuvė veiklą pradėjo 2003 m.

Šiuo metu sostinėje veikia keli didieji plataus vartojimo prekių tinklai „Maxima“, „Rimi“, „Iki“, „Norfa“, „Prisma“, „Aibė”.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (117)