Iki šiol investicinės bendrovės skyriui Lietuvoje vadovavusi Diana Dominienė atstovaus Nerijaus Numavičiaus interesus pagrindiniuose versluose ir valdys daugelį investuotojo įmonių.

„Bendrovė „Bertona Holdings Limited“ yra investavusi į nekontrolinius įvairių įmonių akcijų paketus. Būsiu atsakingas už bendrovės portfelio akcijų pardavimą ir įsigijimą“, – teigia Ignas Staškevičius, naujasis „Bertona Holdings Limited“ Lietuvos skyriaus vadovas.

„Man iškeltą tikslą įvykdžiau. Balandį sėkmingai užbaigtas Žilvino Marcinkevičiaus akcijų išpirkimo Lietuvos, Maltos, Estijos, Kipro ir Liuksemburgo įmonėse sandoris. O ateityje laukiantiems naujiems iššūkiams – „Bertona Holdings Limited“ valdomų akcijų paketų pardavimui bei smulkiųjų akcininkų, kurie valdo nedidelius, mažesnius nei 10 procentų paketus, išpirkimui, labiau tinka Ignas Staškevičius, kuris pats yra smulkusis verslo grupės akcininkas“, – sako Diana Dominienė.

D. Dominienės teigimu, „ji „grįžta arčiau verslo“ ir nuo šiol visą savo dėmesį skirs N. Numavičiaus interesų atstovavimui daugelyje pagrindinių verslų bei kontroliuos daugelį N. Numavičiaus holdinginių įmonių.“

D. Dominienė, įvairiose grupės įmonėse dirbanti jau keliolika metų, neseniai buvo išrinkta „Stichting Trivialis B.V.“, kuris netiesiogiai kontroliuoja UAB „Vilniaus prekyba“ ir UAB „NDX energija“, valdybos nare, eina direktorės, valdybos narės pareigas Maltos kompanijoje „Lemax Ltd“, o artimiausiu metu pradės eiti direktorės, valdybos narės pareigas ir Maltos kompanijoje „Atilus Ltd“, Kipro kompanijoje „Oxavia Investment Limited“ bei „Visas, UAB“.

Kipre registruota bendrovė „Bertona Holdings Limited“ – nuo 2009 m. veikianti grupės bendrovė, kurios misija yra įgyti ir valdyti smulkiuosius grupės įmonių akcijų paketus.

Bendrovės akcininkais ir galutiniais naudos gavėjais yra 6 fiziniai asmenys: Nerijus Numavičius, Vladas Numavičius, Ignas Staškevičius, Mindaugas Bagdonavičius, Mindaugas Marcinkevičius ir Gintaras Marcinkevičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)