Pasak bendrovės pranešimo, naujam pavadinimu neatsitiktinai pasirinktas vokiškų žodžių derinys reiškiantis “bau” – “statyba”ir “hof” – “sodas”. “Vokiečiai pasižymi tikslumu ir tvarka, o tai sutampa su mūsų verslo pozicija.” – sako „Ehitus Service“ vadovas Martas Vau.

„Ehitus Service“ kompanija Estijoje savo veiklą vykdo nuo 2000 metų. Kompanijai priklauso prekybos centrai 7 miestuose: Taline, Tartu, Pärnu, Viljandi, Rakvere, Jõhvi ir Põlva, o iki Kalėdų ketinama atidaryti dar vieną parduotuvę Kuressaare mieste.

Lietuvos ir Latvijos rinkose ketinama atidaryti 25 mažmeninės prekybos „Bauhof“ parduotuves, kuriose taip pat bus prekiaujama statybos bei sodo reikmenimis.

“Lietuvoje 2008 metais prekybos centrus ketiname atidaryti 6 miestuose. Jau esame pasirašę bendradarbiavimo sutartis, dėl prekybos centrų patalpų.” – sako , „Bauhof“ mažmeninės prekybos direktorius Lietuvoje Edmundas Gataveckas.

Lietuvoje 2008 metais „Bauhof“ statybos ir sodo reikmenų centrai bus atidaryti Panevėžio, Šiaulių, Klaipėdos, Alytaus miestuose. Jų plotas sieks nuo 7000 kvadratinių metrų.

Į naujojo pavadinimo kūrimą Estijos įmonė jau investavo 8 mln. Estijos kronų (1,7 mln. litų). Daugiau nei 6,4 mln. EEK (1,4 mln. litų) buvo investuota į prekybos centrų prekės ženklų keitimą, kita dalis buvo skirta reklamai, rinkodarai.

Praėjusius metus „Ehitus Service“ 803 mln. Estijos kronų (178 mln. litų) apyvartą ir gavo 51 mln. EEK (12 mln. litų ) pelno.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją