Į 4 tūkst. kv. m bendro ploto prekybos centro su 2,5 tūkst. kv. m ploto prekybos sale atidarymo šventę susirinko gausus būrys daugiausia pensinio amžiaus druskininkiečių, susidomėjusių specialiomis tik šiai dienai skirtomis kainų nuolaidomis. Prekybininkai vaišino juos šventiniu tortu, kava ir arbata.

Toje M. K. Čiurlionio gatvės vietoje, kur dabar pradėjo veikti naujasis prekybos centras, dar šių metų pradžioje stovėjo mažesnė 2 aukštų „Maxima“, įsikūrusi nuo sovietinių laikų išlikusiame parduotuvės „Raigardas“ pastate. Prekybininkai reguliariai sulaukdavo priekaištų, kad į jo antrąjį aukštą negali patekti judėjimo negalią turintys pirkėjai.

Statant naują prekybos centrą buvo išplėsta jo teritorija, nugriaunant ne tik senąjį „Raigardo“ pastatą, bet ir kelis projekto vystytojų įsigytus gretimus gyvenamuosius namus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (105)