Renginyje, kurį organizuoja Lietuvos atsakingo verslo asociacija, Danijos, Švedijos, Suomijos ir Norvegijos prekybos rūmai bei Šiaurės ministrų tarybos biuras, dalyvaus daugiau kaip 100 Lietuvos ir užsienio kapitalo įmonių atstovų.

Trečią kartą rengiamoje konferencijoje verslo ir nevyriausybinių organizacijų atstovai diskutuos apie verslo atsakomybės svarbą ir atsakingo verslo mūsų šalyje plėtrą. Praktinėmis įžvalgomis ir išskirtiniais pavydžiais dalinsis įmonių atstovai, o pagrindinį pranešimą skaitys vienas geriausių pasaulyje darnaus vystymosi ekspertų, atsakingo verslo guru, Švedijos ir JAV pilietybes turintis motyvatorius Alanas Atkisonas.

Prieš metus atliktas tyrimas parodė, kad vis daugiau Vidurio ir Rytų Europos įmonių įgyvendina su socialine atsakomybe susijusius strateginius sprendimus. Pagerėjusi įmonės reputacija, didėjanti darbuotojų motyvacija ir žymiai geresni santykiai su vietos bendruomenėmis – pagrindinės tyrime pastebėtos įmonių socialinės atsakomybės naudos.

Konferencija vyks Prezidento kanceliarijos Kolonų salėje.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)