"Aš labai gerai vertinu ponią M.Dargužaitę kaip profesionalę ir gerą vadybininkę, ji tikrai atliko rimtą darbą per šiuos dvejus metus, ir aišku labai gaila, kad ji šiek tiek keičia savo apsisprendimus", - penktadienį Dvarčionyse žurnalistams sakė prezidentė.

"Bet aš kalbėjau su ja vakar telefonu ir esu įsitikinusi, kad ji liks Lietuvoje, neišvyks, tikrai atras savo vietą Lietuvoje ir mėgins padėti Lietuvai kurti jos ateitį, ir labai džiaugiuosi, kad tokie žmonės lieka, netrenkia durimis, neišvažiuoja, o tikrai liks Lietuvoje ir padės Lietuvai tvarkytis", - pridūrė šalies vadovė.

Dvejus metus vadovavusi užsienio investicijas skatinančiai agentūrai "Investuok Lietuvoje" M.Dargužaitė ketvirtadienį ūkio ministrui Evaldui Gustui įteikė atsistatydinimo pareiškimą.

M.Dargužaitė pareiškė, kad pastaraisiais metais ji nuolat kovojo, siekdama išlaikyti "Investuok Lietuvoje" veiklos tęstinumą, o didžiausias iššūkis buvo naujosios valdžios išankstinis nusistatymas prieš bet kokį konstruktyvų dialogą.

M.Dargužaitė 2011-ųjų birželį tapo buvusio ūkio ministro Rimanto Žyliaus patarėja. Iki tol ji dirbo viceprezidente JAV investicijų banke "Goldman Sachs".

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (164)