V.Strolė vadovaujančias pareigas skirtingose grupės įmonėse užima daugiau nei 15 metų.

„Vienas pagrindinių uždavinių, keltų D. Masioniui, buvo išgryninti atskiras veiklos strategijas kiekvienam grupės valdomam restoranų tinklui. Esame jam dėkingi už atliktą darbą – šiai dienai turime aiškiai nubrėžtas kryptis ir savarankiškai veikiančius restoranų tinklus. „Čili Holdings“ nuo šiol koordinuoja šių tinklų veiklą tik kaip akcijų paketo valdytojas“, – kalba Dainius Kalina, įmonės „LTk Capital“, kuri yra pagrindinė „Čili Holdings“ akcininkė, valdybos narys.

„Čili Holdings“ valdomų prekinių ženklų portfelį sudaro „Čili pica“, „Čili kaimas“, „Čili Kinija“ ir „Tokyo“. Anksčiau jau buvo pranešta, kad restoranų tinklams ieškoma pirkėjų.

Grupės apyvarta 2012 m. neaudituotais duomenimis siekė 116 mln. Lt. Tai 1,3 proc. daugiau nei 2011 m.

Šiuo metu bendrovė valdo 82 restoranus: 43 nuosavo kapitalo ir 14 franšizinių restoranų Lietuvoje, Latvijoje – 16 nuosavo kapitalo bei 9 franšizinius restoranus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)