Lietuvoje restoranų apyvarta augo 4 proc., Latvijoje augimo neužfiksuota.

„2013-ieji kompanijai buvo pokyčių ir atsinaujinimo metai, todėl džiaugiamės, kad net ir sparčiai persitvarkant, įmonės restoranų tinklams pavyko įveikti šį iššūkį. Visgi, didesnio augimo pasiekti trukdė nuo metų pradžios dėl atnaujinimo darbų laikinai uždaryti 13 restoranų Lietuvoje ir Latvijoje. Kadangi pokyčiai vyko kelerius mėnesius, tai turėjo įtakos „Čili Holdings“ veiklos rezultatams“, - pranešime cituojamas Donatas Vaitasius, „Čili Holdings” vadovas.

Iš viso „Čili Holdings“ pernai atnaujino 13 nuosavų valdomų restoranų. Šiuo metu bendrovė valdo 60 restoranų Lietuvoje (46 nuosavus ir 14 pagal franšizę) ir 25 restoranus Latvijoje (16 nuosavų ir 9 pagal franšizę), o iki metų pabaigos žada atidaryti dar 4 naujus restoranus ir panašų skaičių atnaujinti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)