Pirmąjį šių metų ketvirtį jau atnaujinta 10 prekybos tinklo parduotuvių įvairiuose Lietuvos miestuose, o iki metų pabaigos planuojama atnaujinti dar 41 „Cento““ parduotuvę. Taip pat šiemet atidarytos dvi naujos ir rekonstruotos 3 prekybos tinklo parduotuvės. Per pirmąjį šių metų ketvirtį „Palink“ į tinklo plėtrą investavo 2,22 mln. Eur.

„Stebime pasaulines ir Lietuvos pirkėjų elgsenos tendencijas, kurios rodo, jog pirkėjai vis labiau renkasi nedideles ar vidutinio dydžio parduotuves, skirtas patogiam apsipirkimui. Tad vykdydami prekybos tinklo plėtrą ir atnaujinimą mes būtent į tai ir orientuojamės, nes mūsų prioritetas – kuo geriau patenkinti pirkėjų apsipirkimo lūkesčius bei asortimento poreikius“, – teigia „Palink“ generalinis direktorius Gerardas Rogas.

Kaip nurodo bendrovė, keičiant parduotuvės formatą, praplečiamas šviežių prekių skyrių asortimentas taip pat dažnai padidėja prekybinės salės plotas.

Vykdant prekybos tinklo plėtrą, šiemet Vilniuje, Antakalnyje, Nemenčinės pl. 2, ir Naujamiestyje, Geležinio vilko 9 a., buvo atidarytos dvi naujos prekybos tinklo parduotuvės. Iš viso jose sukurta 85 naujos darbo vietos. Taip pat per pirmąjį šių metų ketvirtį rekonstruotos 3 prekybos tinklo parduotuvės – dvi Vilniuje ir viena parduotuvė Varėnoje.

„Iki“ tinklui šiuo metu priklauso 238 parduotuvės daugiau kaip 60 – yje Lietuvos miestų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)