Su Vokietijos vyriausybės nariais A. Kubiliaus susitikimų nenumatyta.

Kartu su premjeru vyksta ūkio ministras Valentinas Milaknis, Lietuvos banko valdybos pirmininkas Reinoldijus Šarkinas, Ekonomikos instituto direktorius, Valstybinės privatizavimo komisijos pirmininkas Eduardas Vilkas.

Ketvirtadienį Berlyne Vokietijos Pramonės ir prekybos rūmų asociacijos rengiamoje konferencijoje apie Lietuvos ekonomikos aktualijas ir perspektyvas A. Kubilius sakys įžanginę kalbą, atsakys į klausimus. Pranešimus taip pat skaitys V. Milaknis, R. Šarkinas ir E. Vilkas.

Tos pačios dienos vakare Konrado Adenauerio fonde Lietuvos ministras pirmininkas skaitys paskaitą "Lietuva XXI amžiaus Europoje - užsienio politikos prioritetai kelyje į ES ir NATO".

Penktadienį A. Kubilius "Commerz" banke susitiks su didžiausių Vokietijos bankų valdybų nariais ir žymiausiais Vokietijos verslininkais. Numatyti Lietuvos Vyriausybės vadovo interviu VFR žiniasklaidos priemonėms.

Penktadienį pavakare premjeras A. Kubilius grįš į Vilnių, pranešė Vyriausybės spaudos tarnyba.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją